Politica de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate descrie politicile TYM START INVEST SRL, Complexul Aurel Persu 132-158 , Sector 4, București 041719, România, email: office@v-design.ro, telefon: +40746877859 privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru ( https://www.v-design.ro ). („Serviciul”). Accesând sau utilizând Serviciul, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. în conformitate cu această Politică de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu același lucru, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment fără nici o notificare prealabilă și vom publica Politica revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va fi efectivă în 180 de zile de la data publicării Politicii revizuite în Serviciu și accesul sau utilizarea continuă a Serviciului după această perioadă va constitui acceptarea dvs. a Politicii de Confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să verificați periodic această pagină.

 1. Informațiile Pe Care Le Colectăm:

  Vom colecta și procesa următoarele informații personale despre dvs.:

  1. Nume
  2. Email
  3. Mobil
  4. Adresă
 2. Cum Utilizăm Informațiile Dvs.:

  Vom utiliza informațiile pe care le colectăm despre dvs. în următoarele scopuri:

  1. Marketing/ Promovare
  2. Asistență
  3. Informații de Administrare
  4. Gestionare comenzi clienți
  5. Gestionare cont utilizator

  Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în alte scopuri, vă vom cere consimțământul și vom folosi informațiile dvs. doar la primirea consimțământului dvs. și apoi, doar pentru scopurile pentru care acordați consimțământul decât dacă suntem obligați să facem altfel de lege.

 3. Păstrarea Informațiilor Dvs.:

  Vom păstra informațiile dvs. personale cu noi pentru 90 de zile până la 2 ani după ce utilizatorii își termină conturile sau pentru cât timp este necesar să îndeplinim scopurile pentru care au fost colectate conform acestei Politici de Confidențialitate. Este posibil să fie necesar să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi păstrarea înregistrărilor / raportării în conformitate cu legea aplicabilă sau pentru alte motive legitime cum ar fi aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudelor, etc. Informațiile anonime reziduale și informațiile agregate, niciuna dintre acestea nu vă identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

 4. Drepturile Dvs.:

  În funcție de legea aplicabilă, puteți avea dreptul să accesați și să rectificați sau să ștergeți datele dvs. personale sau să primiți o copie a datelor dvs. personale, să restricționați sau să vă opuneți prelucrării active a datelor dvs., să ne solicitați să partajăm (transferăm) informațiile dvs. personale către o altă entitate, să retrageți orice consimțământ acordat de dvs. pentru a procesa datele dvs., dreptul de a depune o plângere la o autoritate statutară și alte drepturi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru a exercita aceste drepturi, ne puteți scrie la office@v-design.ro. Vom răspunde solicitării dvs. în conformitate cu legea aplicabilă.

  Rețineți că dacă nu ne permiteți să colectăm sau să procesăm informațiile personale necesare sau retrageți consimțământul de a procesa aceleași pentru scopurile necesare, este posibil să nu puteți accesa sau să utilizați serviciile pentru care informațiile dvs. au fost solicitate.

 5. Cookie-uri Și Altele.

  Pentru a afla mai multe despre cum folosim aceste și despre opțiunile dvs. în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica de Cookie-uri.

 6. Securitate:

  Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom utiliza măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea incorectă sau modificarea neautorizată a informațiilor dvs. sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inherent, nu putem garanta securitatea absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricăror informații pe care le transmiteți către noi și o faceți pe propria răspundere.

 7. Plângeri / Ofițer de Protecția Datelor:

  Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. disponibile cu noi, ne puteți trimite un email Ofițerului nostru de Plângeri la TYM START INVEST SRL, Complexul Aurel Persu 132-158 , Sector 4, email: office@v-design.ro. Vom aborda preocupările dvs. în conformitate cu legea aplicabilă.

Shopping Cart